Artig militär

I dag upptäckte jag att militärer inte alltid är dumma… Det hela hände på lunchrestaurangen LaGom. Jag gick iväg för att hämta kaffe och ställde mig i kö bakom ett gäng militärer klädda i uniform. Det är precis på väg att bli min tur när killen framför mig tittar upp och frågar om jag vill ha lite kaffe. Jag blir faktiskt lite överrumplad. Han frågar om jag dricker det svart. Jag svarar nej. Han avrundar det hela med att ge mig mjölksnipan.
Hmm, tänkte jag. Kanske han har jobbat som servitör. Eller ingår det i militärutbildningen att man ska vara extremt artig mot flummiga element som jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.