Nattbussen

Att åka nattbuss är både frustrerande och fascinerande. Efter att ha varit på en trevlig födelsedagsfest hos Jonas och Karin var vi några stackare som skulle ta oss hem med buss. Vi lämnade festen klockan 01:50 och jag kom hem för ca 10 minuter sedan. Däri ligger frustrationen.
Fascinationen ligger i alla människor man ser och hör på bussarna. Här får man höra den finniga grabben lova sin kompis över telefon att han ”lovar att fixa fitta” åt honom på nästa fest… Tjejen som försöker övertala kompisen att träna mindre. Bodybuildern som talar för sig själv. Den intellektuelle som sluddrar fram citat från Also spracht Zarathustra. osv… Fascinerande helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.