Från dagis till Doktor Kosmos

Vissa dagar händer inte så mycket, andra är nästan överdrivet händelsefyllda. Lördagen var en sådan dag. Vaknade klockan 9 på morgonen efter 3 timmars sömn, på ett hårt golv i en festlokal ovanpå ett dagis, någonstans i Uppsala. Hjälpte till med städningen. Vi var tre, och på festen hade det varit minst 60. Vi var klara klockan 13. Träffade Per och åt en pizza. Råkade av en slump träffa Karin och Jonas. Telefonen ringde. Doktor Kosmos har release-party i Bredäng. Wow, tänkte jag, väldigt trött. Träffade Simon och hans vänner på tåget till Stockholm. Åkte till Bredäng. Gick på festen. Träffade massa trevliga människor. Gick hem vid halv tolv. Såg Kvinnofängelset på TV och stöp i säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.