Bada i chokladsås

Åh, det är så underbart skönt att utan ha det minsta dåligt samvete kunna sitta uppe hela natten och pyssla med sånt man tycker är kul. Natten är definitivt kreativitetens moder.
Dagen har dock varit relativt döfödd. Om man bortser från en massa trevliga telefonsamtal. Alla verkar fullkomligt besatta av millennieskiftet. Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra. Projektet ”bada i chokladsås” lär dock aldrig bli av. Ifall mina barnbarn frågar vad jag gjorde denna historiska nyårsnatt så får jag väl försöka få det till att det var ”himla nära att jag badade i chokladsås”…. eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.