Affärsidé

Ibland när man sitter och tjafsar med en kompis kommer man på riktigt bra idéer. Häromdagen snackade jag med Per. Trevligt och produktivt som vanligt. Det började med att jag föreslog att man borde skriva kontrakt med sig själv och lova att man som pensionär ska: uppskatta ungdomen, nymodigheter, vara positiv, mm. Efter en kvart i telefon med Per hade en hel affärsidé utvecklats. Man skriver kontrakt med ett företag som vid pensioneringsdagen stämmer en om man inte uppfyller de krav som man ställde när man skrev på kontraktet. Det blir en slags anti-gubbi-/tantifierings garanti. Inte så dum idé faktiskt. Kanske man skulle kunna skriva kontraktet via Internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.