Anmäld till Blogg100!

blogg100-logotype-300x256Sådär. Då var det gjort. Två år i rad har jag duckat, men nu när Fredrik Wass för tredje året i rad drar igång bloggutmaningen Blogg100 hakar jag på. Ett inlägg om dagen i hundra dagar på Bakelit har jag tänkt producera. Med start nu på lördag. Det blir tufft, men med disciplin ska det gå. Kanske kanske kan det hända att jag även gör en passning till min blogg Bagisbloggen och skriver en mer personlig variant av det inlägg jag skrivit på Bagisbloggen här på Bakelit?

En annan tanke jag har är att redogöra för en del marknadsföringsexperiment i samband med lanseringen av Fridas och min app: Wood – the core of Scandinavian Design.  Kanske passar jag också på att berätta om lite spännande grejor jag gör i mitt jobb som utvecklingschef på IDG?
Men jag har ändå en känsla av att jag mest kommer att göra det jag alltid gjort på Bakelit: spaningar och funderingar kring sådant som drabbar mig i min vardag.

 

Detta är inlägg 0, dag -4 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 0 av 100.

2 reaktioner på ”Anmäld till Blogg100!

  1. Hej. Hamnade här efter att ha följt länkar om Blogg100. Jag blev nyfiken naturligtvis och undrar vad det går ut på. Ska man skriva om något speciellt? Eller kan man skriva om vardagen? Man ska använda sig av hashtag blogg100 men var sätter man det i inlägget? Ska man länka till någon speciell eller hur fungerar det? Många frågor men det låter intressant 🙂 Tacksam för svar. (gärna i min blogg så jag inte missar ditt svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *