Vannas bloggpremiär!

Det var en gång två flickor som hade inte not at jöra  o de va vanna och vera och lina som va en vuxen och pappa anders som lånade en båt av en grane så åk de i båten då kom kompisn majken o vile följa me på båtturen o dom seglade o seglade enda til rimden o freldra pekade mars o jupeter o vera bara gnölade o gnöla o ja me fasd med halsband o smiken men sen åkde vi hem ijen til mamma å då plötlit så åkde mamma till åland för at hola föredrag o en gon så åkde pappa till berlin.

Sgriven av vanna

Här har ni blidvarianten av sagan (illustration: Vanna Engström)

De första orden redigerade jag med Vanna, sedan släppte jag henne lös. Det här med språk är så fruktansvärt coolt!
/Anders

En reaktion på ”Vannas bloggpremiär!

  1. Vanna vad ni åker hit och dit, det verkar kul och spännande för er. Men hoppsan mamman åkte till Åland och pappan till Berlin, vad gjorde du då? Vad jag vet är att ni åker till Nordingrå på fredag men VAD åker ni i då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *